Wie ben ik

Mijn naam is Lila Locher (1968), ik ben een open en enthousiaste vrouw die het heerlijk vindt om voor anderen te zorgen. Inmiddels doe ik dit werk al ruim 17 jaar.

Na twee jaar Vrije Academie en een propedeuse Kunstacademie heb ik een HBO opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gevolgd en met succes afgerond. Bovendien heb ik mij intensief verdiept en cursussen gevolgd in de CSL- en Floortime-methode. Zie voor meer informatie:

Ik ben lid van de Vereniging Berk – een vereniging voor spelbegeleiders die professioneel via de CSL-methode werken.

Ruim acht jaar heb ik in een boeddhistisch klooster gewoond waar ik mij onder andere heb toegelegd op de beoefening van mindfulness, liefdevolle vriendelijkheid en mededogen.

Ik heb de school voor vrije zelfexpressie gevolgd genaamd Murali, waarbij ik mij intensief heb verdiept in PRI, Geweldloze Communicatie, stembevrijding en dans. De stembevrijding heeft mij het meest geraakt en de afgelopen jaren heb ik mij hierin gespecialiseerd en veel verdiepende cursussen en leertrajecten gevolgd.

In mijn dagelijks leven heb ik een passie voor fotografie, ik dans graag, hou van zingen, maak muziek, teken en schilder en ben nog op andere wijzen creatief bezig. Ook vind ik het heerlijk om in de natuur te zijn en te tuinieren.

Manier van werken

Professionele zorgvuldigheid, acceptatie en liefdevolle aandacht zijn voor mij erg belangrijk. Ik vind het prettig om te analyseren maar volg ook mijn hart en vertrouw op intuïtie. Het is mijn oprechte wens dat ieder mens naar zijn volle potentieel kan leven. Ik probeer de wereld van de ander onbevooroordeeld te betreden en wezenlijk contact te maken. Met een open blik maar ook met een onderzoek naar mijn eigen houding en intenties, zoek ik naar mogelijkheden voor groei en ontwikkeling en ruimte om ieders authenticiteit tot zijn recht te laten komen. Ik stimuleer mensen op een creatieve en respectvolle manier, zonder dwang, met plezier en vreugde.