Contact

Lila Locher
Nieuwolda Oost
Groningen

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u bellen of mailen:
Telefoon: 06 - 45 20 93 20
Email: info@charmingcare.nl

 

Aanbevelingen

Sophia Jochems:

“Lila gaf gedurende een jaar zorg aan mijn moeder. Van daaruit kan ik zeggen dat zij zeer nauw­gezet werkt, zeer vriendelijk en invoelend is. Kortom een heel betrokken en betrouwbare hulp die ik van harte aanbeveel.”

Marianne Mulder:

“Lila heeft bij mij gewerkt voor mijn zoon Kevin en dat ging heel goed. We vonden het jammer dat ze wegging want Kevin en wij vonden het heel gezellig en leuk. Ze deed hele leuke dingen met Kevin. Het klikte vanaf het moment dat ze binnen was. Ik kan haar aanbevelen voor iedereen.”

Metta Kruijsdijk:

“Lila en ik hebben samengewerkt met kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar. Ik was onder de indruk van haar vermogen contact te maken en het mooie en krachtige in de kinderen naar boven te halen. Haar inlevingsvermogen zorgt er voor dat zij met ieder kind resultaten boekt waar eerder vaak geen vooruitgang was.”

Laila Rosier:

“Mijn moeder (86) heeft hartfalen. Sinds een jaar heeft zij vijf dagen per week van maandag t/m vrijdag 4 uur zorg per dag van 5 dames waaronder Lila. Mijn moeder is dol op Lila, omdat zij zorgzaam en heel lief voor haar is. Lila is iemand die luistert, meedenkt en goed aanvoelt wat iemand wil. Ik kan haar dus van harte aanbevelen.”

Ria Oddens:

“Lila is een fantastische speler. Ze is enthousiast, fantasievol, speels, betrokken en heeft een groot hart. Ze is Contactgericht Spelen in levende lijve. Ze kan goed kijken naar zichzelf en liefdevol en onbevangen naar je kind. Ze levert een grote bijdrage aan de groei van mijn zoontje. Hij vindt het heerlijk met haar te spelen en durft door haar stimulerende aanpak zijn grenzen te verleggen. Ik ben heel erg blij dat Lila bij ons is gekomen.”

 

Links

Contactgericht spelen en leren:

Contactgericht Ondersteunen:

Vereniging Berk

Floortime:

Murali, school voor vrije zelfexpressie

PRI

Geweldloze Commuicatie

Integratieve Kindertherapie

Grafisch ontwerpbureau. Deze prachtige site is gemaakt door: